lørdag den 3. marts 2012

Medie uge - Media Week

Denne uge har været stærkt præget af mediestorm, idet vi i fredags udsendte pressemeddelse om Jannie og hendes projekt i Bork. Det er altid spændende, hvorledes pressen syntes de museumsprojekter, som man skriver til dem om, og vi er derfor utrolig glade for, at så mange nu har henvendt sig.

Hvis I har lyst til at følge med i pressens arbejde, og læse hvad de beretter om Bork, Jannie og projektet så kan I bl.a. følge med her.

Ringkøbing-Skjern Dagblad 
Den lokale journalisten Lena har skrevet en rigtig fin artikel om projektet...og ikke mindst med et flot billede af første uges beboere. Er ret vild med overskriften "Jannie tager temperaturen på vikingerne".

P4 Midt/Vest
Har været forbi med sendevognen, og sågar fået lov at komme ind i huset og følge dagens målinger.
Hør programmet, hvis man trykker på 17.30-linket fra onsdag, så fra flg. minuttal: 1:35, 9:30 og 17:35.

Tv Midt/Vest
Journalisten Ditte kom på besøg torsdag formiddag, og brugte ca. 1,5 time på at filme. Og hun fik lov at komme ind i huset, og som det ses på billederne så har beboerne det hyggeligt og yderst komfortabel.
I den kommende uge kommer der flere jounalister, og vi er bl.a. meget spændte på et besøg fra ugebladet "Hjemmet".

This week has been greatly influenced by a media hype.  Last Friday the museum send out a  press release about Jannie and her project in Bork. It's always interesting how the press responds to the museum projects and we are there fore delighted that so many have contacted us.

If you want to keep up with the press work and read what they write about Bork,Jannie and the project you can follow the links - for the english readers it is sadly in danish. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar